Tussenkomst aanvragen
Jezelf verwennen om je voluit vrouw te blijven voelen, is heel belangrijk.

Goed voor jezelf zorgen bij kanker is heel belangrijk, maar kan veel geld kosten

Vandaag weten we, ook in de medische wereld, dat een positief zelfbeeld helpt om het genezingsproces na borstkanker te doorstaan. De verschillende manieren om dat te bereiken zijn afhankelijk van vrouw tot vrouw , maar slechts een minderheid wordt volledig terugbetaald door de verplichte ziekteverzekering (RIZIV).

02/09/2019

Wat helpt om te genezen, is niet altijd terugbetaald

Elke vrouw heeft haar eigen persoonlijke recept om zich volop vrouw te blijven voelen. Die zijn allemaal even goed, maar ze worden niet allemaal terugbetaald. En ze zijn zeker niet voorzien in het gezinsbudget! De ziekenfondsen bieden wel bepaalde aanvullende voordelen, maar die zijn bij elk ziekenfonds anders. Je kan je dus best goed informeren om te weten welke voordelen er zijn op het vlak van terugbetalingen. 

De kosten verzekeren die hospitalisatieverzekering en ziekenfonds niet terugbetalen 

Je hebt het begrepen: alles wat je kan helpen om je beter te voelen en je vrouwelijkheid te bewaren , kost geld. En toch is het geen overbodige luxe om de kanker zo goed mogelijk te bestrijden. De Feminaverzekering van AG Insurance zorgt ervoor dat je die kosten wel kan maken. Ze vult zo de gaten in de terugbetalingen van de ziekenfondsen en de hospitalisatieverzekeringen. Want die betalen niet alle kosten terug als ze niet zijn rechtstreeks dienen voor de behandeling van de ziekte. 

De troeven van de Feminaverzekering

  • Je krijgt tot € 10.000
  • Je behoudt beter je levenskwaliteit
  • Je bent verzekerd voor 7 kankers

Basic

Je hebt al een Feminaverzekering vanaf

€ 4 /maand

Alles wat je moet weten

Reclame voor de Feminaverzekering van AG Insurance, een levenslange ziekteverzekering (Tak 2) onderworpen aan het Belgisch recht, eventueel door je tussenpersoon verkocht. Met deze verzekering krijg je een eenmalig bedrag bij diagnose van kanker (vanaf stadium T1) aan de borsten, baarmoeder(hals), eierstokken, eileiders, vagina of schaamlippen, om de kosten te helpen dekken. Er zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden voor het verzekerde risico. Zijn o.a. uitgesloten: de aanwezigheid van invasieve tumoren in andere lichaamsdelen (zelfs als die aan de oorsprong liggen van een van de kankers), goedaardige en niet-invasieve tumoren, niet-invasieve letsels op de vrouwelijke geslachtsorganen of borsten, preventieve behandelingen, preventieve operaties.

Neem vóór de onderschrijving de algemene voorwaarden en het informatiedocument door, gratis beschikbaar op vivay.be. Daar kan je ook een offerte met premieberekening vragen.

Voor klachten kan je terecht bij AG Insurance nv, Dienst Klachtenbehandeling, E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel (customercomplaints@aginsurance.be of +32 (0)2 664 02 00), of bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel (www.ombudsman.as, +32 (0)2 547 58 71).

AG Insurance nv – RPM Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be - Tel. +32(0)2 664 81 11 - Belgische verzekeringsmaatschappij vergund onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Je kan ons bereiken

van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur

Momenteel zijn we niet beschikbaar

Je kan ons bereiken van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur